dilluns, 28 de març del 2016
CALAMARS AMB CARXOFES
Ingredients:
5 calamars de mida mitjana
3 carxofes
1 ceba mitjana
1/2 got de vi blanc
sal
pebre negre
oli
julivert
Elaboració:
En una cassola, ofegar la ceba tallada en juliana amb una mica de sal. Quan ja li hem donat unes voltes, afegir els cors de les carxofes tallats en 8 trossos (treien bé les fulles dures).
Quatres voltes, i afegir un raig de vi blanc i tapar.
Després de 5 minuts, afegir els calamars ben nets i tallats a rodelles, una mica més de vi i tapar.
Deixar més o menys 1/2 hora, vigilant que no ens quedi sec. A continuació tirar-hi sal i pebre, comprovar que els calamars estiguin ja tous, i acabar de fer amb la cassola destapada, perquè s'acabi d'evaporar tot el líquit que queda, abans de treure del foc, tirar-hi una mica de julivert ben picat.
Molt senzill i bonissim, tant per fer l'aperitiu com per un primer plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada