CARME-CUINETES

Cuinar em relaxa. Veure les cares que posen quan s'ho menjen, és gratificant !!

dissabte, 8 de novembre del 2025

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS I PINETELLS, A LA RATAFIA

›
  Ingredients: Mig pollastre de l'era (aprox. 800 gr) amb el fetge 6 escamarlans 1 ceba 3 tomàquets madurs 10 pinetells botó  100 ml. Ra...
diumenge, 19 d’octubre del 2025

PERES AL VI

›
Ingredients: 1 ampolla de vi negre de 3/4 6 peres de carn dura (tipus conference) 150 gr. de sucre 1 branca canyella La pell d'una taron...
dissabte, 11 d’octubre del 2025

COCA DE RATAFIA

›
  Ingredients:  200gr. de farina 6 ous 200 gr. de sucre 125 ml. oli de girasol 125 ml. ratafia 1 sobre de llevat Royal 100 gr. de panses sen...
diumenge, 14 de setembre del 2025

XIPS DE PAPER D'ARRÒS FARCIDES DE SALMÓ

›
  Ingredients: 2 fulles de paper d'arròs Tàrtar de salmó fumat (150 gr) Alvocat Mango Oli Salsa de soja Pebre negre Elaboració: Tallem c...
diumenge, 31 d’agost del 2025

FIDEUS A LA MARINERA

›
  Ingredients: 400 gr. de fideus del nº 4 4 escamarlans 8 gambes 1 grapat de cloïses 1 sípia bruta (mitjana) 2 tomàquets madurs 1 ceba Mig g...

PASTISSETS DE POMA

›
  Ingredients: 2 pomes vermelles (tipus granny smith o similar) Sucre Canyella en Pols 1 làmina de pasta de full Sucre de llustre 1 ou Elabo...
diumenge, 10 d’agost del 2025

PAELLA DE MARISC

›
  Ingredients: 4 escamarlans 4 llagostins 8 gambes vermelles petites 1 sípia bruta (amb la melsa) 400 gr. arròs 1 grapat de cloïsses 1 grapa...
diumenge, 8 de juny del 2025

RAP AMB LLAGOSTINS I PÈSOLS

›
  Ingredients: 1 rap d'1 kg. 200 gr, de pèsols frescos (o congelats) 8 llagostins 2 tomàquets madurs grans 1 ceba de figueres  100 ml. d...
diumenge, 1 de juny del 2025

PATXAKA (LICOR DE POMES)

›
  INGREDIENTS: Pomes silvestres Aiguardent anisat (24º / 26º) ELABORACIÓ: Rentar bé les pomes i les tallem per la meitat. Posem les pomes en...
diumenge, 18 de maig del 2025

TARTA DE LA VIÑA

›
  Ingredients: 500 gr. de formatge crema (tipus "philadelphia") 200 gr. de sucre 250 ml. de nata líquida 4 ous 15 gr. de farina El...

CONILL AMB ROSSINYOLS I RATAFIA

›
  Ingredients:  1 conill petit (d'aprox. 1 kg) amb el fetge. 2 cebes tendres mitjanes 1 safata de rossinyols 2 grans d'all 2 tomàque...
dissabte, 10 de maig del 2025

PIZZA DE VIDRE (amb paper d'arròs)

›
  INGREDIENTS: Paper d'arròs 1 ou Tomàquet fregit Tonyina Olives Formatge Mozzarella orenga ELABORACIÓ Escalfem el forn a 180º. En una s...
dijous, 1 de maig del 2025

FAVES AMB SÍPIA I PÈSOLS

›
  Ingredients: 300 gr. de faves pelades 200 gr. de pèsols  1 sípia gran (bruta, amb la melsa) 3 tomàquets madurs 1 ceba de Figueres Mig got ...
diumenge, 13 d’abril del 2025

LICOR DE LLIMONA

›
Ingredients : 2 litres de "ALCOHOL POUR FRUITS" (TIPUS CAIMAN) 38•) 1’5 kg. de llimones  (millor ecològiques) 600 gr. Sucre 700 m...
diumenge, 30 de març del 2025

CEBES TENDRES CONFITADES

›
  Ingredients: 6 cebes tendres petites Oli d'oliva Sal Aigua Elaboració Netegem les cebes, traiem la primera capa i les tallem pel mig. ...

MANDONGUILLES AMB SÍPIA I PÈSOLS

›
Ingredients : 1 sípia gran (amb la melsa) 400/500 de pèsols 3 tomàquets madurs  2 grans d'all 1 ceba 1 copa de vi blanc OOVE, sal, p...

BACALLÀ DE QUARESMA

›
      Ingredients: 6 talls de llom de bacallà dessalats 3 carxofes 3 ous un grapat de panses sense pinyol  un grapat de pinyons 1 ceba 2 tom...
dissabte, 29 de març del 2025

GALETES DE LA LOLA (AMB XIPS DE XOCOLATA)

›
Ingredients: 100 gr. de mantega 150 gr. de gotes de xocolata negra 200 gr. de sucre morè 1 ou 220 gr. de farina  (de rebosteria) 75 gr. d...

GALETES DE LA LOLA (DE MANTEGA)

›
  GALETES DE MANTEGA Ingredients : 280 gr. de farina (de rebosteria) 125 gr. de mantega 100 gr. de sucre 2 ous fideus sucre de colors Elabor...
diumenge, 23 de març del 2025

MADUIXES AMB COULÍS DE MADUIXA, NATA I GELATINA DE MOSCATELL

›
Ingredients: 700 gr. de maduixes 150 ml. d'aigua 50 gr. de sucre 250 ml de nata per muntar+40 gr. de sucre de llustre 200 ml. de moscate...
diumenge, 9 de març del 2025

RAP AMB CARXOFES I PÈSOLS

›
  Ingredients :  1 rap d'aprox. 750 gr. tallat a rodelles  4 escamarlans (opcional) 3 carxofes 200 gr. de pèsols (poden ser congelats) 3...

ESPÀRRECS DE TUDELA AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET

›
  Ingredients: 1 llauna o pot d'espàrrecs que siguin de bona qualitat 1 tomàquet 1 tros petit de ceba 2 cogombrets en vinagre 4 filets d...

BUNYOLS DE VENT FARCITS DE CREMA

›
  Ingredients: -Per els bunyols 60 gr. de mantega 75 gr. de farina 3 ous 125 gr. de farina 1 pessic de sal sucre oli -Per la crema 400 ml. d...
diumenge, 2 de març del 2025

CRESTES DE CABELL D'ÀNGEL I POMA

›
  Ingredients: 12 crestes (empanadillas buitoni) 180 gr. de confitura de cabell d'àngel canyella en pols sucre glas (llustre) Mitja poma...

POPETS AMB CEBA

›
  Ingredients: 1 kg. de popets (poden ser congelats) 750 gr. ceba de Figueres 2 tomàquets madurs 3 grans d'all julivert 125 ml. de vi bl...
diumenge, 23 de febrer del 2025

MELMELADA DE KUMQUATS

›
  Ingredients:  750 gr. de kumquats 300 gr. de sucre 30 gr. de suc de llimona 300 gr. d'aigua Elaboració: Rentem bé els kumquats. Els ta...
diumenge, 16 de febrer del 2025

BACALLÀ MARINAT EN OLI

›
  Ingredients: 250 gr. de bacallà (esqueixat) Oli d'oliva verge 2 caienes 6 o 7 grans d'all 1 grapat de pinyons 1 branca de julivert...
diumenge, 9 de febrer del 2025

FLAM DE POMA

›
  Ingredients 600 ml. de llet sencera 6 ous 1 poma  150 gr. de sucre 1 llimona 1 pal de canyella per fer el caramel: 150 gr. sucre  Elaborac...
diumenge, 2 de febrer del 2025

COCA DE LLARDONS

›
Ingredients:  1 placa de pasta de full 100/150 gr. de llardons 1 grapat de pinyons Sucre 1 ou Elaboració: Escalfar el forn a 180º (escalfor ...

FIDEUS A LA CASSOLA AMB PEIX, CARXOFES I BOLETS

›
  Ingredients: 1 filet de rap sense espines 1 grapat de gambes pelades 1 grapat de cloïsses 4 escamarlans 3 calamars mitjans 2 carxofes 1 po...
dimecres, 29 de gener del 2025

MANDONGUILLES AMB SÍPIA I CARXOFES

›
 Ingredients: (Per les mandonguilles) : 400 gr. carn picada porc 400 gr. carn picada vedella (en surten unes 30/35) 2 o 3  grans d'all i...
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

carme
Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.