dimecres, 13 de maig del 2020

GOTETS DE IOGURT I MARCARPONE AMB MADUIXES




Ingredients: (per uns 6 gots)

  • 400 gr. maduixes
  • 250 gr. de iogurt grec
  • 250 gr. de formatge mascarpone
  • 30 gr. sucre morè de canya
  • 20 gr. sucre de llustre (sucre glas)
  • 10 ml. suc de llimona
  • uns quants gerds (o  nabius, mores....)
  • fulles de menta





Elaboració:

Rentar les maduixes i tallar-les a trossets petits.
Posar-les en un cassó amb el sucre morè i el suc de llimona.  Coure a foc mig/baix , mentre ho aixafem una mica amb una forquilla, ha d'agafar una consistència similar a les compotes.
Retirar i deixar refredar.

En un bol, batre manualment el iogurt grec, el mascarpone i els 20 gr. de sucre glas.

Ara queda muntar-ho:

Repartir les maduixes en  gots o copes. Posar la crema de iogurt en una mànega pastissera  (si no en teniu, amb una cullera petita)  i anar repartint sobre les maduixes.
Acabar adornant el plat amb un parell de gerds (o mores, nabius.....) i una fulla de menta per donar-li color.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada