Ingredients: (per uns 6 gots)
- 400 gr. maduixes
- 250 gr. de iogurt grec
- 250 gr. de formatge mascarpone
- 30 gr. sucre morè de canya
- 20 gr. sucre de llustre (sucre glas)
- 10 ml. suc de llimona
- uns quants gerds (o nabius, mores....)
- fulles de menta
Elaboració:
Rentar les maduixes i tallar-les a trossets petits.
Posar-les en un cassó amb el sucre morè i el suc de llimona. Coure a foc mig/baix , mentre ho aixafem una mica amb una forquilla, ha d'agafar una consistència similar a les compotes.
Retirar i deixar refredar.
En un bol, batre manualment el iogurt grec, el mascarpone i els 20 gr. de sucre glas.
Ara queda muntar-ho:
Repartir les maduixes en gots o copes. Posar la crema de iogurt en una mànega pastissera (si no en teniu, amb una cullera petita) i anar repartint sobre les maduixes.
Acabar adornant el plat amb un parell de gerds (o mores, nabius.....) i una fulla de menta per donar-li color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada