Ingredients:
-150 gr. de mores
-Suc de mitja llimona
-Ratlladura de mitja llimona
-100 ml. de llet
-200 gr. formatge crema (tipus philadelphia)
-200 gr. formatge crema light (tipus philadelphia)
-6 fulles de gelatina
-100 gr. sucre
-200 ml. nata per muntar
-Per la base:
150 gr. galetes tipus maria i 70 gr. mantega
Elaboració:
Picar les galetes que quedin ben fines i incorporar la mantega fosa. Posar a la base d'un motlle desmuntable, prement bé, que quedi compacte. Deixar a la nevera una bona estona.
En un cassó, coure les mores, el suc de 1/2 llimona i la pell ratllada de 1/2 llimona. Deixar cuinar uns 10 minuts, anar aixafant la fruita. Passar el minipimer i colar per eliminar totes les llavors. Reservar.
Hidratar en aigua freda les fulles de gelatina (uns 10 minuts).
En una olleta, escalfar lleugerament la llet. Incorporar la gelatina hidratada i remenar fins que quedi fosa.
Afegir les 2 terrines del formatge i passar la batedora.
Quan comenci a arrencar el bull, retirar i posar en un bol.
Muntar la nata (per muntar-la, sempre tenir els estris i la nata en el congelador una estona, que estigui ben fred tot) . Quan estigui ja muntada, afegir el sucre i batre.
Ara afegir la nata amb moviments suaus i envoltants. Ja ho podem posar al motlle i cap a la nevera 6 horetes mínim, si pot ser el dia abans millor.
Per sobre també hi podríem posar confitura o melmelada de maduixa o de mores. Jo l'he fet així de simple.
Les terrines de formatge poden ser les 2 lights. Jo n'he posar 1 de cada.