dilluns, 7 de setembre del 2020
ALETES DE POLLASTRE A L'ALL
Ingredients:
-10 ales de pollastre
-1 ceba tendra
-3 alls tendres
-4 grans d'all
-6 cirerols (tomàquets cherry)
-1 fulla llor
-1 branca farigola
-1 copeta vi ranci (o conyac, xerès sec....)
-OOVE, sal, pebre negre
Elaboració:
En una cassola amb oli d'oliva, rostir les aletes (tallades pel mig, jo ja les he comprat tallades).
Anar girant.
Quan estigui ja ros, afegir la ceba tallada a la brunoise, no massa petit. Deixar sofregir amb el pollastre i quan comenci a agafar color, tirar-hi els alls tendres i les dents d'all, tot tallat.
Anar remenant vigilant que no se'ns cremi (foc mtjà-baix), i afegir també una mica de farigola i la fulla de llor. En aquest moment salpebrar.
Anar remenant tot molt bé i abocar el vi ranci, deixar destapat que evapori l'alcohol, uns 5 minuts, afegir els cirerols, tapar i deixar 10 minuts més.
Un cop passat el temps, un raig petit de llimona i julivert, que acabi de coure uns minuts més i ja ho tenim.
Queda molt gustós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada