Ingredients:
- 1 kg. de musclos
- 75 ml. d'oli d'oliva verge
- 75 ml. vinagre de vi blanc
- 125 ml. de vi blanc
- 1 o 2 fulles de llor
- 2 grans d'all
- 10 grans de pebre negre
- 2 culleradetes de pebre vermell dolç
- 1 polsim de sal
Elaboració:
Rentar bé els musclos.
Els posem en una olla amb el vi blanc, tapem i deixem que s'obrin tots. Escorre i deixar refredar.
Treure els musclos de les closques i posar-los en una safata.
En una paella, posar l'oli d'oliva, amb els 2 grans d'all picat. Ho deixem coure a foc baix i després hi afegim el llor, el pebre negre, un pessic de sal i el pebre vermell, remenant bé.
Ara hi afegim el vinagre i retirem del foc.
Abocar-ho a sobre dels musclos, deixar refredar, i guardar a la nevera tapat. Esperem unes hores abans de consumir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada