Ingredients:
- Nespres
- Sucre
- 1 Llimona
- Canyella en pols
Elaboració:
Pelar les nespres i treure els pinyols. Tallar a trossos.
Pesar i afegir la meitat del pes en sucre. Jo he pesat 750 gr. de nespres i he posat 350 de sucre (una mica menys).
Posar en una olleta junt amb el suc de 1/2 llimona, un tros de la pell i una cullerada petita de canyella (si o us agrada la canyella, no en poseu).
Deixar a foc lent, remenant de tant en tant, durant més o menys 3/4 d'hora o 1 hora. . Treure el tros de llimona i passar la batedora (hi podeu deixar algun trosset). Tornar a bullir fins que ens agafi la textura de melmelada (5 o 10 minuts).
Paral·lelament, bullir els pots uns 25 minuts per esterilitzar-los . Deixar assecar sobre un drap ben net.
Retirar del foc i omplir els pots. Girar-los cap per avall perquè ens facin el buit i no girar fins que estigui ben freda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada