Ingredients:
- 1 kg. de musclos del Delta
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba petita
- 100 ml. de vi blanc
- 2 grans d'all
- OOVE, sal, 1 pebrot de caiena
Elaboració
Rentar bé els musclos i els obrim al vapor, en una olla tapada i amb el got de vi blanc.
Els traiem i deixem refredar. Colem bé el brou que ha quedat i ho reservem.
Piquem ben petit la ceba i els alls i ho sofregim a poc baix en una cassoleta. Quan ja estigui feta, afegir el tomàquet ratllat (sense pell ni llavors) i posem a coure, també amb el pebrot de caiena. Deixar reduir, retirar el pebrot i afegim el brou dels musclos. Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts i ho triturem bé amb la batedora de braç.
Agafem una safata i hi col·loquem els musclos (als que haurem tret una de les cloves). Amb una cullera napem un per un .
Es pot menjar calent i fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada