Ingredients:
- 250 ml. de nata per muntar
- 250 ml. llet
- 100 gr. de sucre morè (o blanc)
- 85 gr. de xocolata per fondre
- 25 gr. de cacau en pols sense sucre
- 2 rovells d'ou
- 1 pessic de sal
Elaboració:
Batre bé els rovells d'ou amb el sucre.
En una olla posar a foc baix la llet, la nata, el cacau en pols i un polsim de sal, i remenar bé fins que el cacau estigui dissolt.
Tallar petit o ratllar la xocolata per fondre i les afegim amb la resta d'ingredients, anem remenant fins que tinguem la xocolata fosa.
Afegim els rovells amb el sucre sense parar de remenar molt bé. Quan comenci a bullir, ho retirem i deixem refredar.
A continuació ja ho podem posar a la geladora i un cop fet el gelat, reservar al congelador.
Servirem amb boletes de xocolata, ametlles laminades, nata, melmelada o tal qual.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada