Ingredients:
- 1 bossa de gules (aprox. 120 gr)
- 2 ous
- 3 grans d'all
- 1 cullerada de farina
- 3 cullerades de llet
- OOVE, sal, pebre negre, julivert
Elaboració :
Pelem els alls i els tallem a làmines.
En una paella amb una mica d'oli, els enrossim una mica i a continuació hi saltegem una mica les gules.
En un bol, batre els ous amb sal i una mica de pebre, afegint una mica de julivert picat.
Dissolem la farina amb la llet i ho afegim als ous. Barregem tot molt bé, que no ens quedin grumolls.
Incorporem les gules i els alls i ho remenem.
En una paella amb un dit d'oli, anem fregint cullerades de la mescla (més o menys grans depenent de la mida que vulgueu les coquetes). Les girem i quan estiguin fetes les posem a escorre sobre paper de cuina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada