diumenge, 22 d’octubre del 2023

LICOR DE CUMQUATS

 LICOR DE CUMQUAT ( kumquat o citrus japonica)



Ingredients:

  • 1 litre d'orujo sec
  • 50 cl. d'aigua
  • 30 peces de cumquat
  • 500 gr. de sucre



Elaboració:

Rentar bé els cumquats i assecar-los bé.
Fer un tall en forma de creu en un dels extrems.

Els posem en un pot de vidre que tanqui bé, i hi tirem l'aiguardent.

Ho deixem  en un lloc fresc i fosc, durant 3 mesos.

Passat aquest temps preparem un almivar amb l'aigua i el sucre (posar al foc fins que el sucre es desfaci). Deixar refredar i afegir al pot de l'orujo.

Deixar 2 mesos més i colar amb filtres de cafè (tipus melitta). Embotellar i deixar reposar 1 mes abans de prendre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada