Ingredients:
- 1 carbassó gran o 2 de petits
- 3 cullerades de farina de cigró o de fajol
- 2 ous
- 100 gr. de mozzarella ratllada
- Salsa de tomàquet
- 1 llauna petita de tonyina
- Olives farcides
Elaboració:
Rentar el carbassó i ratllar-lo (amb un ratllador gruixut). Deixar escorre, prement. Ho podem posar en un drap de cuina ben net i escorre bé, o bé prement amb la mà.
Escalfem el forn a 200º
En un bol, barregem bé el carbassó ratllat amb els ous batuts i la farina.
En una safata hi posem paper de forn i hi estenem la massa, donant-li una forma rodona. Escampar per sobre la meitat del formatge i ho posem al forn uns 20 minuts. Tot depèn del forn, vigilem quan comenci a daurar-se.
Treure i hi escampem per sobre unes cullerades de tomàquet fregit, tonyina esmicolada i unes olives. A sobre hi posem la resta del formatge.
Tornem a posar al forn uns 5/10 minuts més i retirar quan ja estigui feta.
------> A sobre hi podrem posar tot el que vulguem, igual que una pizza de farina (gambes, sobrassada, verdures, embotits etc etc )