Ingredients:
- 2 tomàquets pera
- 1/2 alvocat
- 10 o 12 seitons en vinagre
- 1 tros de ceba tendra
- sal
- 1 culleradeta de mostassa de dijon
- 50 ml. oli d'oliva verge
- 15 ml, de vinagre de poma
- 4 tàperes
Elaboració:
Pelar els tomàquets (si voleu els podeu escaldar per pelar millor, però no cal). Treure les llavors i tallar-lo a la brunesa petita.
Fer el mateix amb l'alvocat i la ceba tendra.
Posem en un bol el tomàquet, l'alvocat i la ceba tendra, i hi afegim els seitons tallats a trossos (en reservem 1 o 2 sencers per decorar).
Salar una mica i barrejar molt bé. Ho emplatem en un cèrcol gran. El retirem.
Fem la vinagreta, emulsionant l'oli, la mostassa, les tàperes ben picades i el vinagre.
Tirem la vinagreta per sobre del tàrtar i decorem amb un parell de seitons.
També es pot acompanyar amb torradetes, bastonets, etc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada