diumenge, 28 de juliol del 2024

TÀRTAR DE TOMÀQUET

 

Ingredients:


  • 2 tomàquets pera
  • 1/2 alvocat
  • 10 o 12 seitons en vinagre
  • 1 tros de ceba tendra
  • sal
  • 1 culleradeta de mostassa de dijon
  • 50 ml. oli d'oliva verge
  • 15 ml, de vinagre de poma
  • 4 tàperes


Elaboració:

Pelar els tomàquets (si voleu els podeu escaldar per pelar millor, però no cal). Treure les llavors i  tallar-lo a la brunesa petita.
Fer el mateix amb l'alvocat i la ceba tendra.

Posem en un bol el tomàquet, l'alvocat i la ceba tendra, i hi afegim els seitons tallats a trossos (en reservem 1 o 2 sencers per decorar).
Salar una mica i barrejar molt bé.   Ho emplatem en un cèrcol gran. El retirem.

Fem la vinagreta, emulsionant l'oli, la mostassa, les tàperes ben picades i el vinagre.
Tirem la vinagreta per sobre del tàrtar i decorem amb un parell de seitons.


També es pot acompanyar amb torradetes, bastonets, etc. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada