diumenge, 29 de setembre del 2024

MOUSSE DE FIGUES


 Ingredients:

  • 500 gr. de figues pelades (més o menys són 750 gr. de figues)
  • 50 gr. de sucre
  • 50 ml. de llet
  • 200 ml de nata per muntar
  • 3 fulles de gelatina





Elaboració:


Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda.

Triturem les figues pelades i el sucre amb la batedora de braç. 
Escalfem la llet i hi dissolem la gelatina. Ho afegim a les figues triturades.

Semimuntem la nata (abans, refredem bé les varetes i la nata en el congelador, uns 10 minuts).

En un bol, hi posem la mescla de les figues i hi anem incorporant la nata semimuntada, amb cura perquè no ens perdi esponjositat.

Ho deixem refredar a la nevera, 5 o 6 hores. Servim en gots o en copes, adornant amb un trosset de figa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada