dimarts, 28 de juliol del 2020
LLOBARRO AL FORN
Ingredients:
-2 llobarros
-2 patates
-2 tomàquets de penjar
-1 ceba gran
-25 cl. de vi blanc
-25 cl. de fumet de peix o brou de peix
-1 llimona
-Sal, pebre negre, oli d'oliva
-all i julivert (opcional)
Elaboració:
Pelar les patates a rodelles i la ceba en juliana. Repartir en una safata de forn, amb una mica d'oli al fons, i salpebrar.
Posar al forn a 180 º , i quan comenci a coure, tirar-hi el vi blanc i el brou. Deixar coure uns 20 minuts, o fins que veiem que les patates comencen a coure.
A continuació posarem els llobarros ben nets i amb un parell de talls. A cada marca hi posem una mitja lluna de llimona. Salpebrar. Posar-hi també els tomàquets tallats pel mig.
Posar al forn i anar ruixant amb el suc que tenim a la safata, perquè no quedin secs.
En uns 20 minuts més ja ho tindrem cuit. Per veure si està ben fet, tallar fins a l'espina per una de les marques que hem fet i si està blanc, ja el tenim. Ull que no ens quedi ressec, ha d'estar al punt.
Si ens agrada, uns 5 minuts abans de treure hi posem all i julivert aixafat en el morter.
Un plat clàssic i que surt boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada