Ingredients:
-210 gr. farina
-180 ml. oli oliva suau
-3 ous
-180 gr. sucre
-200 gr. pastanagues
-200 gr. poma
-1 sobre llevat "royal"
-2 culleradetes canyella en pols
-75 gr. panses sultanes o de corint
-75 gr. nous picades
-75 gr. mantega
-175 gr. sucre glacé
-75 gr. formatge philadelphia o similar
Elaboració:
Escalfeu el forn a 180 º
Untar un motlle desmotllable amb una mica de mantega i polsim de farina.
Tamisar la farina amb la canyella i el llevat. Pelem les pastanagues i les pomes i les ratllem.
En un bol, batre els ous amb el sucre i l'oli, i hi incorporem la farina tamisada fins a obtenir una massa homogènia. Ara afegim la poma i la pastanaga, seguir barrejant i afegir les panses i les anous picades.
Posem al forn aproximadament 1 h (com que depèn del forn, el millor és anar controlant, clavant un pinxo o escuradents fins que surti net).
Treure del forn, deixar refredar i desemmotllar.
Mentrestant, preparem la crema: Tamisar el sucre glacé, afegir la mantega a temperatura ambient i batre que quedi ben fi. Afegir el formatge en crema i seguir batent fins que ens quedi ben fi.
Posar en una mànega pastissera i decorar el pastís (quan estigui fred).
Es fa amb farina de blat, però jo l'he fet amb farina sense gluten, mescla mix C de Schär. També pot substituir el sucre per sucre morè o panela.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada