dilluns, 31 d’agost del 2020
ROVELLONS CONFITATS EN VINAGRE
Ingredients
-Rovellons (sencers, petits)
-Oli
-Vinagre de vi blanc
-Sal
-Pebre negre
Elaboració:
Netejar bé els bolets, sempre queden millor si són petits i sencers, tot i que també es pot fer en trossos.
Escaldar-los en aigua bullent durant 10 segons, i escorre,
Preparar la vinagreta amb 3/4 parts d'oli i 1/4 part de vinagre, la sal i el pebre.
Posar els bolets en pots petits, i cobrir amb la vinagreta.
En uns dies ja es poden consumir. Es guarden en un lloc fresc uns quants mesos (els de la foto es varen fer fa 1 any i estaven perfectes). Abans de servir, rentar-los i tornar a amanir (ja que fan com un moc que no és gaire agradable).
Ideal com a aperitiu, o per afegir en amanides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada