dijous, 27 d’agost del 2020
"SALPICÓ" DE POP I LLAGOSTINS
Ingredients:
- 2 potes de pop cuit
- 10 llagostins
- 10 musclos
- 4 palets de surimi (opcional)
- Olives negres
- Mig pebrot vermell
- Mig pebrot verd
- Mitja ceba (millor ceba tendra)
- 3 o 4 cogombrets en vinagre
- Vinagre blanc - OOVE - Sal
- Pebre negre - Pebre vermell (pot ser de la vera)
Elaboració :
Pelar el pebrot vermell.
Tallar-lo molt petit, junt amb el pebrot verd , la ceba i els cogombrets. Reservar.
Coure els musclos al vapor i retirar les cloves.
Coure els llagostins (també ho podem fer amb llagostins que comprem ja cuits). Pelar i treure'ls-hi el ventre.
Tallar a trossets els llagostins, el pop i els palets de surimi.
En un bol, posar les verdures , el peix i unes quantes olives.
Preparar l'amaniment, amb 6 cullerades d'oli d'oliva, 3 cullerades de vinagre, sal, pebre negre, pebre vermell dolç (o pebre de la Vera). Posar-ho en un pot i sacsejar que quedi ben barrejat.
Afegir al bol amb les verdures i el peix, remenar bé i deixar a la nevera almenys 2 o 3 hores.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada