Ingredients:
- 1 sobre de gelatina de maduixa
- 250 gr. maduixes
- 12 gerds
- 250 ml. iogurt natural
- 100 ml. nata líquida
- 30 gr. sucre
- 4 fulls de gelatina neutra
- 500 ml. aigua
Elaboració:
En un cassó, escalfar 250 ml. d'aigua mineral. Quan bulli, afegir el sobre de gelatina de maduixa i dissoldre totalment.
Agafar un motlle i abocar una mica de la gelatina (uns 2 cms.). Posar al congelador.
Quan estigui una mica solidificat, distribuir els gerds, abocar una mica més de gelatina fins cobrir-los i tornar al congelador.
Mentrestant, netejar i tallar les maduixes i deixar escorre.
Treure el bol del congelador quan ja estigui una mica sòlid, posar les maduixes i tirar-hi la resta de la gelatina de maduixa.
Tornar a posar al congelador.
En un bol, posar iogurt i el sucre i remenar molt bé. Posar els fulls de gelatina uns 10 minuts en aigua freda. Quan estiguin hidratats, afegir a la nata líquida, que haurem escalfat prèviament. Remenar fins que es fongui la gelatina. Afegir al bol amb el iogurt.
Agafem la gelatina que tenim al congelador semi-quallada i amb molt de compte hi aboquem la mescla amb el iogurt, un cop fred.
Ara tapem amb film de plàstic i posem a la nevera, almenys durant 12 hores.
Per desemmotllar, posem el bol dintre un recipient amb aigua calenta, uns segons.
Girar i posar en un plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada