Ingredients:
- 1 carbassó (220 gr. aprox)
- 1 ceba tendra (no gaire gran)
- 10 gambes
- 1 ou
- 3 cullerades de farina de blat de moro (maizena)
- Sal, pebre negre, pebr de caiena molt, comí
- Julivert
- Menta fresca
Elaboració:
Ratllar el carbassó i la ceba (amb un ratllador de forats una mica grans). Barrejar amb 1 culleradeta de sal i deixar en un colador que vagi perdent l'aigua durant 30 minuts, prement una mica amb una cullera.
Agafar un drap de cuina ben net, i acabar d'escórrer, prement bé fins que deixi anar tota l'aigua. Reservar 2 cullerades d'aquesta aigua.
Pelar les gambes i picar-les petites.
En un bol, posar la ceba i el carbassó escorregut, i afegir l'ou, les gambes, les 2 cullerades del suc que hem reservat, un polsim de comí, de pebre negre i de caiena , també les 3 cullerades de maizena. Picar molt bé unes 7 o 8 fulles de menta i una branqueta de julivert i afegir-ho a la mescla.
Barrejar-ho tot molt bé.
Escalfar oli en una paella, i fregir les coquetes (1 cullerada de la mescla), en surten 6 unitats.
Retirar i deixar escorre sobre paper de cuina.
Acompanyar amb una salsa de iogurt i menta o salsa de tomàquet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada