Ingredients:
- 1 suprema de salmó x persona (sense espines)
- verdures variades (carbassó, espàrrecs, ceba, porros, mongeta verda, pebrot vermell, pebrot verd, etc..... depenent de lo que ens agradi i tinguem per la nevera.
- oli
- sal, pebre negre, anet
Elaboració:
Rentar i tallar molt fines les verdures, com si fossin fideus.
Agafar paper de forn i tallar a la mida que necessitem (aprox. 40 x 30 cms., però depèn de la mida de la suprema).
Al centre, hi posem el salmó i les verduretes per sobre. Salpebrem i hi tirem una mica d'oli. (si volem hi podem tirar un rajolí de vi blanc i també anet, que lliga molt bé amb el salmó)
Tanquem el farcell, ajuntant els extrems i doblegant cap a dins i cap avall, perquè no s'obri.
Posar al forn prèviament escalfat a 190º durant uns 12 minuts.
Veureu com el paquet s'infla.
Retirar i servir en el mateix farcellet, tallant en creu per sobre.
Les verdures posades crues li donen un toc cruixent interessant, però si ho volem més cuit, les podem ofegar prèviament en una paella amb una mica d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada