Ingredients:
- 1 paquet de crestes (empanadillas)
- Tonyina en oli
- Salsa de tomàquet
- Bacó fumat
- formatge mozzarella ratllat
Elaboració:
Agafar un motlle per fer magdalenes i col.locar les cresten dins , donant forma sense que se'ns trenquin.
Farcir-les amb una culleradeta de tonyina esmicolada, una mica de salsa de tomàquet, bacó fumat tallat petit i formatge ratllat per sobre.
Posar al forn a uns 200 º durant uns 15 minuts (amb escalfor només de baix), vigilant que quedin torradets però que no se'ns cremin. Retirar del forn i menjar fred.
Una altra variant:
1 ou batut - uns xampinyons saltejats tallats petits- orenga- gambetes pelades cuites.
Barrejar-ho bé i posar al forn, treure quan l'ou hagi quedat cuit.
De fet es pot fer amb qualsevol cosa que tinguem per la nevera (carn picada, verdures, bolets, rap, formatges, etc).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada