diumenge, 21 de gener del 2024

COCA DE LLARDONS


Ingredients: 

  • 1 placa de pasta de full
  • 100/150 gr. de llardons
  • 1 grapat de pinyons
  • Sucre
  • 1 ou




Elaboració:

Escalfar el forn a 180º (escalfor dalt i baix).

Posarem els pinyons en remull perquè no se'ns cremin quan ho enfornem. 

Triturem els llardons en una picadora (que ens quedi a trossets petits).

Treure la  placa de la pasta de full de l'embolcall i estendre amb el corró, fent-la més gran. 
Estendre per sobre els llardons esmicolats i  passar el corró perquè ens quedin integrats. 
Doblegar la placa i tornar a passar el corró, donant-li la forma que vulguem.

Amb una forquilla donar forma als voltants i de pas ens segellarà la pasta de full.
Pintar per sobre amb ou batut i repartir els pinyons per sobre (que haurem tret del remull i assecat sobre paper de cuina). Escampar-hi sucre.

Posar a sobre una placa, i posar al forn  uns 20/25 minuts (tot depèn del forn, millor anem controlant que quedi torradeta i no se'ns cremi).

Deixar refredar a sobre una reixeta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada