Ingredients:
- 1 placa de pasta de full
- 100/150 gr. de llardons
- 1 grapat de pinyons
- Sucre
- 1 ou
Elaboració:
Escalfar el forn a 180º (escalfor dalt i baix).
Posarem els pinyons en remull perquè no se'ns cremin quan ho enfornem.
Triturem els llardons en una picadora (que ens quedi a trossets petits).
Treure la placa de la pasta de full de l'embolcall i estendre amb el corró, fent-la més gran.
Estendre per sobre els llardons esmicolats i passar el corró perquè ens quedin integrats.
Doblegar la placa i tornar a passar el corró, donant-li la forma que vulguem.
Amb una forquilla donar forma als voltants i de pas ens segellarà la pasta de full.
Pintar per sobre amb ou batut i repartir els pinyons per sobre (que haurem tret del remull i assecat sobre paper de cuina). Escampar-hi sucre.
Posar a sobre una placa, i posar al forn uns 20/25 minuts (tot depèn del forn, millor anem controlant que quedi torradeta i no se'ns cremi).
Deixar refredar a sobre una reixeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada