Ingredients:
- 3 o 4 carxofes del Prat
- 2 patates mitjanes
- 2 potes de pop cuit
- Oli d'oliva, sal, sal maldon, pebre de la vera i pebre vermell picant
Elaboració:
Netejar bé les carxofes, traient les fulles dures . Tallar-les a quarts.
Posar en una cassoleta, cobrint d'Oli d'oliva suau. Confitar a molt baixa temperatura (jo el poso al nº 2 de la vitro), fins que estiguin ben tendres. Retirar i reservar.
Pelar les patates i tallar-les a rodelles d'un centímetre més o menys. Les confitem amb el mateix oli que hem fet servir per les carxofes. Comprovem quan estiguin cuites punxant-les, i les retirem.
Tallem les potes del pop a rodelles.
Emplatem posant les patates en el fons amb una mica de sal per sobre, les carxofes al voltant i el pop a sobre. Ho amanim amb una mica de sal maldom, pebre vermell de la vera i pebre vermell picant (al gust) i un bon raig d'Oli d'oliva verge.
Ho servim tebi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada