divendres, 10 de juliol del 2020

AMANIDA DE LLENTIES A L’ORIENTAL



ingredients:


-400 gr. llenties cuites (de conserva)
-2 tomàquets madurs
-1 ceba tendra
-1 cullerada de tahini (pasta de sèsam)
-espècies (mesurar amb culleradeta de postre):
    -  1 de comí - 1/2 de canyella -
-julivert, oli, aigua, pebre negre, sal




elaboració:

Rentar i escorre les llenties. Treure la pell i les llavors del tomàquet i tallar a daus. Picar la ceba.
Barrejar-ho tot junt amb un grapat de julivert tallat petit. Afegir la cullerada de Tahini (alleugerir amb un parell de cullerades d'aigua, ja que aquesta pasta és molt espessa). Abocar-hi les espècies (comí, canyella, pebre negre i una mica de sal).
 Incorporar les llenties i barrejar-ho tot molt bé. Provar i si cal rectificar de sal o pebre.

Emplatar de la manera que us agradi més (jo ho vaig fer uns cèrcols) i acompanyar amb enciam, endívies, cabdells ......


Aquesta amanida està boníssima, és fresca i una manera diferent de menjar llegums. Amb tocs orientals, però molt suau i que la podeu adaptar als vostres gustos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada