diumenge, 18 de maig del 2025

TARTA DE LA VIÑA

 

Ingredients:


  • 500 gr. de formatge crema (tipus "philadelphia")
  • 200 gr. de sucre
  • 250 ml. de nata líquida
  • 4 ous
  • 15 gr. de farina



Elaboració:

Posem el forn a escalfar a 200º (dalt i baix)

Agafem un bol gran i hi posem el formatge i el sucre. Amb una batedora de barnilles ho barregem bé. 
Incorporem els ous un a un, anant batent. A continuació la farina tamisada i per últim la nata líquida, tot ben barrejat.

Mullem un full de paper de forn i folrem un motlle rodó de 18 -20 cms. Es tracta que ens quedi arrugat perquè ha de quedar amb un aspecte una mica rústic.

Hi aboquem la mescla i ho posem al forn uns 45-50 minuts. Si veiem que ens queda massa torrat de sobre, el tapem amb una mica de paper d'alumini. Quan el traiem del forn, veurem que balla , en anar-se refredant ja va quedant més compacte.

Un cop passat aquest temps el traiem i el deixem refredar sobre una reixeta sense desemmotllar. Quan ja estigui fred, el posem tapat a la nevera entre 12-24 hores.

El traiem del motlle i amb molta cura retirem el paper i ja estarà a punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada