dilluns, 31 d’agost del 2020

ROVELLONS CONFITATS EN VINAGRE


Ingredients

-Rovellons (sencers, petits)
-Oli
-Vinagre de vi blanc
-Sal
-Pebre negre



Elaboració:

Netejar bé els bolets, sempre queden millor si són petits i sencers, tot i que també es pot fer en trossos.
Escaldar-los en aigua bullent durant 10 segons, i escorre,

Preparar la vinagreta  amb 3/4 parts d'oli i 1/4 part de vinagre,  la sal i el pebre.

Posar els bolets en pots petits, i cobrir amb la vinagreta.

En uns dies ja es poden consumir. Es guarden en un lloc fresc uns quants mesos (els de la foto es varen fer fa 1 any i estaven perfectes). Abans de servir, rentar-los i tornar a amanir (ja que fan com un moc que no és gaire agradable).

Ideal com a aperitiu, o per afegir en amanides.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada