diumenge, 26 de desembre del 2021

APERITIU DE CARXOFES AMB ANXOVES

 Ingredients:


  • 1 pot de carxofes en conserva de bona qualitat
  • 1 llauna d'anxoves
  • 1 tomàquet d'amanir
  • Blat de moro en conserva
  • 2 cogombrets en vinagre
  • cibulet
  • OOVE, sal


Elaboració:

Pelar el tomàquet i treure les llavors (les reservem). El tallem a dauets petits i el salem lleugerament.

Agafem uns platets o bols de presentació (petits). Posem una cullerada del tomàquet. També una mica de blat de moro. Ens servirà de base per posar la carxofa (ben escorreguda) a sobre. 

L'envoltem amb una anxova i a sobre hi posem unes làmines de cogombret,el caviar del tomàquet (llavors) i el cibulet picat.
Regar amb una mica d'Oli d'Oliva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada