Ingredients:
- 6 rodelles de lluç fresc (no massa primes)
- 1 grapat de cloïsses
- 1 ceba mitjana
- 2 grans d'all
- 100 ml. de vi blanc
- 200 ml. de fumet de peix
- Oli d'oliva verge extra, sal, julivert
- farina
Elaboració:
Posem les cloïsses a purgar amb un bon grapat de sal durant 1 hora.
Les rentem i les obrim en una paella amb 4 gotes d'oli. Reservem.
Pelem els grans d'all i els piquem. Fem el mateix amb la ceba.
Agafem una cassola amb un raig d'oli i hi tirem els alls. Remenem que es cogui una mica i hi afegim la ceba . Sofregir a foc baix fins que ens quedi transparent. Afegim 1 cullerada de farina i ofeguem bé.
Seguidament, hi tirem el vi blanc i deixem evaporar uns 5 minuts. Afegim la 1/2 del fumet i un bon grapat de julivert ben picat. Rectificar de sal.
Agafem el fumet que haviem reservat i unes fulles de julivert i ho triturem amb la batedora elèctrica.
Colar i afegir a la cassola
Salar les rodelles de lluç i els incorporem a la salsa. Li deixem aproximadament 1 minut i mig per cada costat. Posem les cloïsses per sobre i ja podem servir.
**Ho podem servir amb uns ous escalfats o amb uns ous durs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada