Ingredients
- 2 cuixes de confit d'ànec
- 500 gr. de moniato ja pelat
- 1 ceba petita
- Formatge ratllat
- 12 avellanes
- OOVE, sal, pebre negre
- Nata per cuinar
Elaboració:
Tallem el moniato que ja tenim pelat i el bullim amb aigua i sal fins que quedi tendre. L'escorrem i reservem.
Desossem les cuites de l'ànec, i el desfilem o tallem a trossets.
Tallem la ceba a la brunesa i l'ofeguem en una paella. Quan la tinguem sofregida, hi tirem l'ànec i ho remenem bé. Ho deixem 10 minuts a foc baix, remenant. Apagar i reservar.
En un bol, aixafem bé el moniato, afegint un rajolí de nata líquida per cuinar i pebre negre. Ho barregem bé, ens ha de quedar una textura amb consistència.
En un morter, esmicolem lleugerament les avellanes torrades .
Agafem 4 cèrcols d'emplatar i els tapem per a baix amb paper d'alumini. Repartim a la base l'ànec confitat, prement amb una cullera. A sobre hi posarem el parmentier de moniato, i finalment un polsim d'avellanes torrades i de formatge ratllat.
Posem en una safata , i ho posem al forn uns 20 minuts a 180º (prèviament l'haurem escalfat).
Emplatem, retirant el cèrcol abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada