dissabte, 30 de desembre del 2023

ÀNEC CONFITAT AMB PARMENTIER DE MONIATO

 

Ingredients


  • 2 cuixes de confit d'ànec
  • 500 gr. de moniato ja pelat
  • 1 ceba petita
  • Formatge ratllat
  • 12 avellanes
  • OOVE, sal, pebre negre
  • Nata per cuinar


Elaboració:

Tallem el moniato que ja tenim pelat i el bullim amb aigua i sal  fins que quedi tendre. L'escorrem i reservem.

Desossem les cuites de l'ànec, i el desfilem o tallem a trossets.

Tallem la ceba a la brunesa i l'ofeguem en una paella. Quan la tinguem sofregida, hi tirem l'ànec i ho remenem bé. Ho deixem 10 minuts a foc baix, remenant. Apagar i reservar.


En un bol, aixafem bé el moniato, afegint un rajolí de nata líquida per cuinar i pebre negre. Ho barregem bé, ens ha de quedar una textura amb consistència.

En un morter, esmicolem lleugerament les avellanes torrades .

Agafem 4 cèrcols d'emplatar i els tapem per a baix amb paper d'alumini. Repartim a la base l'ànec confitat, prement amb una cullera. A sobre hi posarem el parmentier de moniato, i finalment un polsim d'avellanes torrades i de formatge ratllat.

Posem en una safata , i ho posem al forn uns 20 minuts a 180º (prèviament l'haurem escalfat).

Emplatem, retirant el cèrcol abans de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada