diumenge, 4 de febrer del 2024

PATATES "A LO POBRE"

 

Ingredients:


  • 4 patates
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • 1 pebrot verd italià
  • Julivert
  • OOVE, sal i pebre negre
(també hi podem posar 1/2 pebrot vermell)





Elaboració:

Pelem les patates i les tallem en rodelles de mig centímetre.
Tallem la ceba en juliana  i el pebrot també, en tires curtes. Els alls els pelem i tallem cada gra en 3 o 4 trossos. 

En  una paella amb força oli, hi tirem tots els ingredients, amb l'oli que no estigui calent, i ho deixem que tot es vagi coent a foc baix, que ens quedi ben confitat. Salpebrar.
Quan les patates ja estiguin toves, pujar el foc per daurar lleugerament, deixant-les uns 10 minuts més.

Escorre l'oli i hi tirem una mica de julivert per sobre.

Ho podrem utilitzar com a primer plat o millor per guarnició de plats de carn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada