Ingredients:
- 700 gr. de maduixes
- 150 ml. d'aigua
- 50 gr. de sucre
- 250 ml de nata per muntar+40 gr. de sucre de llustre
- 200 ml. de moscatell
- 2 fulles de gelatina
- unes fulles de menta
Elaboració :
El dia abans farem la gelatina de moscatell:
Hidratem les fulles de gelatina en aigua freda.
Escalfem una mica de moscatell i quan estigui calent hi dissolem la gelatina ben escorreguda. Afegim la resta de moscatell.
Guardem a la nevera en un recipient de vidre ben tapat fins que hagi quallat. La tallarem a quadrats.
Netegem i rentem bé les maduixes.
N'agafem 200 gr. i les tallem a trossos. Posem en un cassó junt amb 150 ml. d'aigua i els 50 gr. de sucre. Ho coem fins que hagi reduït a 1/3 part aprox. Ho triturem amb la batedora i colem.
Tallem la resta de les maduixes i hi tirem el coulís que hem fet, barrejant bé.
Muntem la nata:
Prèviament, haurem posat 1/2 hora al congelador un bol metàl·lic, les barnilles de la batedora i la nata per muntar, que quedi tot ben fred.
Ho traiem, posem la nata al bol, i batem amb la batedora de barnilles, fins que comenci a muntar, afegir el sucre glas i seguir batent fins que la tinguem muntada .
En una copa gran o un bol, posem una mica de gelatina de moscatell al fons, a sobre repartim les maduixes amb el coulís , nata i uns daus gelatina per sobre. Adornem amb unes fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada