dimecres, 4 de novembre del 2020

OUS REMENATS AMB ESPÀRRECS I PINETELLS

 

Ingredients:



  • 10 espàrrecs verds
  • 1 ceba tendra 
  • Un platet de pinetells o rovellons
  • 4 ous
  • OOVE, sal, julivert



Elaboració:

Fer els espàrrecs a la planxa amb una mica de sal, reservar.

En una paella, coure els bolets trossejats i ben nets. Quan hagin tret tota l'aigua, tirar-hi una mica d'oli, i anar coent a foc mitjà. Salar i afegir una mica de julivert molt picat. Reservar.

En  una cassoleta o una paella amb un raig d'oli, coure la ceba tendra tallada en juliana , amb una mica de sal, fins que ens quedi ben tova.

Batre els ous amb una mica de sal i incorporar a la cassola amb la ceba, junt amb els espàrrecs tallats a trossos i els bolets. Anar remenant i retirar segons el gust

i ja ho tenim !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada