Ingredients:
- 1 conill a trossos
- 1 got de vi negre
- 1 cabeça d'alls
- 1 fulla de llor, pebre, sal OOVE, un trocet molt petit de canyella
- l bosseta per fer la picada (de les que porten avellanes, pinyons, ametlles, palets....)
- 3 grans d'all i una branca de julivert
Elaboració:
En una cassola amb oli, enrossir per tots els costats el conill (salpebrat).
Incorporar la cabeça d'alls sencera, el tros de la canyella i la fulla de llor. Donar unes quantes voltes i abocar-hi el vi negre. Deixar coure uns 15 minuts.
A continuació incorporar aigua fins a cobrir el conill , rectificar de sal i pebre i tapar. Coure a foc baix- mitjà durant 3/4 o 1 h, fins que veiem que el conill està quedant tendre i sobretot que no quedi sense suc.
Quan falti poc (uns 15 minuts) tirar-hi la picada i repartir bé. Tapar i que faci la xup-xup , sacsejant la cassola.
Un plat facilíssim i que es pot acompanyar amb patates al forn, carxofes fregides, bolets....el que us vingui més de gust.
Jo el vaig fer amb patates i carbassa al forn i uns quants bolets saltejats amb all i julivert.