diumenge, 17 de novembre del 2024

ESCAMARLANS AMB CAMAGROCS

 

Ingredients:


  • Escamarlans no gaire grans
  • Camagrocs (rossinyols de pi)
  • 1 ceba 
  • OOVE, sal, pebre negre


Elaboració:


Agafem una cassola baixa i ofeguem la ceba tallada en juliana.
Quan ja estigui una mica transparent, hi tirem els camagrocs ben nets i ho salem . Ho coem tot a foc mitjà, fins que estigui ben cuit.

A part, coem en una paella amb una mica d'oli, els escamarlans salpebrats i els incorporem a la cassola amb els bolets, barrejar bé. 







diumenge, 10 de novembre del 2024

BOLETS SALTATS


Ingredients:


  • Bolets silvestres variats (rossinyols, pinetells, ceps, ous de reig....)
  • OOVE, sal
  • All i julivert


Elaboració:

Netegem bé els bolets i els tallem.

En una paella a foc mitjà, hi posem els bolets i aniran traient aigua. Quan s'hagi consumit, hi tirem un bon raig d'oli, els salem i els anem coent, remenant de tant en tant.

Quan ja estiguin cuits, hi tirarem una mica d'all i julivert picats, i ja podem servir.