Ingredients:
- Verdures variades : Espàrrecs verds - pastanagues - carbassó - cirerols - porros - albergínia - gírgoles- pebrots verds o vermells - mongeta tendra - carbassa .......
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Preparem les verduretes:
pastanagues tallades pel mig
pebrot a rodelles o tires
carbassó a rodelles
patates tallades pel mig (abans les bullim amb pell)
Cirerols, gírgoles, espàrrecs (tot sencer)
..... i totes les verdures que vulguem (carbassa, mongeta tendra, xampinyons....)
Escalfar una paella gran o un planxa, amb una mica d'oli. Anem salant i fent a la planxa les verdures, per tandes.
Servir acompanyades de Romesco, maionesa, mojo.......
Aquestes les he fet amb l'Air Fryer (fregidora d'aire).
Ruixades amb una mica d'oli d'oliva i sal,
al màxim de temperatura durant 5 minuts, girar i si cal hi tornem, fins que les veiem cuites.