Ingredients:
- 12 espàrrecs verds (de bona mida)
- 1 ou
- 50 gr. de pa ratllat
- 50 gr. de formatge parmesà ratllat
- Julivert
- OOVE, sal, pebre negre
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
*per la mousse:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Rentem molt bé els kumquats. Aquests eren del meu arbre i rentant ja n'hi ha prou perquè jo no hi tiro cap pesticida ni res, però si els heu comprat els fregueu amb un raspall per treure tota la brutícia.
Els tallem pel mig (al llarg) i amb la punta d'un ganivet els hi traiem totes les llavors.
En una olleta escalfem l'aigua i hi afegim el sucre, remenant fins que estigui desfet. Afegim els kumquats i ho deixem a foc baix/mitjà uns 45 minuts, fins que veiem que els tenim ja cuits i ben brillants.
Mentre, esterilitzem els pots i les tapes, bullint-los en aigua uns 20 minuts, treient-los amb cura de no tocar l'interior i ho deixem assecar a sobre d'un drap net.
Quan tinguem ja les fruites fetes omplim els pots en calent , tapar i deixar boca aball fins que ja estiguin freds i ja ho podem guardar en un lloc fresc. També es podría fer al bany maria, però jo les melmelades sempre les faig així i s'em guarden molt.
Ingredients:
Ingredients: