Ingredients:
- 1 sobre de pernil d'ànec
- 1 taronja
- sèsam
- OOVE, vinagre de poma
Ingredients:
Ingredients:
----------------------------------------------------
El catxoflino és un plat que té orígen a l'Empordanet, a Palafrugell, on en Pere Bahí dels restaurant La Xicra el va popularitzar.
És un mar i muntanya, d'aprofitament. Els ingredients poden variar: Salsitxes, mangonguilles, sípia, calamar, escamarlans, gambes, bolets, carxofes, morro de vedella, peus de porc.......
Ingredients:
- Arròs blanc de Pals o del Delta
- Verdures: ceba, carbassó, albergínia, tomàquet, pebrot....
- OOVE, sal, pebre negre
Elaboració:
Bullir l'arròs i escorre.
Tallar la ceba en brunoise i la resta de verdures a cubs petits.
En una cassola amb una mica d'oli, ofegar la ceba amb una mica d'oli. A continuació afegir la resta de verdures i tapar que vagin coguen. Quan ja estiguin una mica toves, destapar i acabar de coure. Salpebrar.
I ja ho tenim a punt d'emplatar, amb l'arròs i a sobre les verdures. Una combinació boníssima.
Ingredients:
Ingredients (per unes 6 copes)
per la nata muntada:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients: