Ingredients:
- 4 carxofes del Prat
- 12 espàrrecs verds
- 1 ceba de Figueres (gran)
- 50 gr. d'encenalls de pernil ibèric
- OOVE, sal
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Es fa amb farina de blat per rebosteria, però es pot substituir per farina sense gluten, mescla mix C rebosteria de Schär. Tot amb les mateixes mides. Jo l'he fet amb aquesta farina (a casa tenim un celíac) i dóna molt bon resultat.
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients:
Ingredients (per 4 copes):
- 1 mango gros ben madur
- 1/2 kg. de maduixes
- 400 ml. de nata per muntar
- 90 gr. de sucre glas
Elaboració:
Primer muntar la nata amb la batedora elèctrica...
Posar el bol, les varetes i la nata líquida al congelador durant 20 o 25 minuts. Un cop freda, muntar-la i afegir el sucre. Reservar a la nevera.
Tallar les maduixes en cubs, igual que el mango. En una copa, posar unes cullerades de mango, nata (amb la mànega pastissera), una altra capa de maduixes i al final més nata. Una excel·lent combinació .
Ingredients:
Ingredients: