Ingredients :
- 1 espatlla de xai
- 3 grans d'all
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Farigola i romaní
- Sal
- Patates
Ingredients :
Ingredients:
Ingredients:
Elaboració:
Amb una mandolina, tallar el carbassó al llarg, ben fi. Que ens surtin 12 llesques.
Pelem la pastanaga i la tallem a bastonets fins, igual que el carbassó que ens ha sobrat (també hi podem afegir pebrot vermell o verd, fent el mateix).
Pelem les cues de llagostí i les salpebrem.
En una paella amb una mica d'oli, marquem lleugerament el carbassó amb un polsim de sal, just perquè ens agafi elasticitat. Ho reservem.
En el mateix oli, saltem les verdures tallades, hi tirem un raig de salsa de soja i una mica de sèsam. Retirem.
A continuació saltem les cues de llagostins.
Ara toca muntar-ho : estirem una làmina de carbassó, hi posem una cua de llagostí i uns quants bastonets de verdura, enrotllem i punxem amb un escuradents.
Ho podem servir tal qual o amb una mica de salsa tipus romesco per sobre.
Ingredients: