dimecres, 8 de juliol del 2020

POLLASTRE A LA CERVESA


Ingredients:



- 8 pernilets de pollastre
- 1 ceba gran
- 1 pastanaga
- 2 tomàquets ben madurs
- 20 cl. cervesa
- 1/2 got de brou de carn o de pollastre
- 6 grans d'all
- oli d'oliva, sal, pebre negre, pebre vermell dolç
- 2 fulles de llor






Elaboració:

En una cassola amb una mica d'oli, daurar els pernilets de pollastre, salpebrats, junt amb les 2 fulles de llor i 4 grans d'all pelats.
Quan estigui ros, retirar tot i reservar.

En el mateix oli,  sofregir la ceba tallada molt petita, donar-li unes voltes amb una mica de sal i afegir la pastanaga i 2 grans d'all tallat molt petit . Ofegar a foc baix.
Quan estigui ben feta, afegir els tomàquets ratllats (sense pell ni llavors) i sofregir fins que quedi ben brillant. Tirar-hi una culleradeta petita de pebre vermell dolç, remenem bé i hi incorporem el pollastre que teníem reservat.

Remenar bé i serà el moment d'afegir la cervesa i el brou.

Deixar coure tot plegat durant uns 40 minuts. Quan estigui tot cuit, treure el pollastre i triturar amb el minipimer la salsa (jo no l'he triturat tota, perquè quedessin uns quants trossos). Tornar a posar-hi el pollastre.


Servir amb un puré de patates (patata bullida i aixafada amb una mica de mantega i llet) o amb patates al vapor.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada