Ingredients:
- 1 pot d'espàrrecs blancs de qualitat
- 1 cullerada sopera de vinagre suau (jo he posat de poma)
- 1 cullerada de postres de mostassa de dijon
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge
- 2 ous
- Sal , pebre negre
- Uns pinyons
Elaboració:
Bullir els ous durant uns 12 minuts. Refredar i el ratlleu, a part les clares i els rovells.
Fer la vinagreta: En un bol posar el vinagre, una mica de sal i pebre negre. Barrejar bé. Afegir l'oli i la mostassa. Batre bé la barreja, amb una mica del rovell d'ou. Lligar bé.
En una safata, posar els espàrrecs escorreguts, en una punta repartir la vinagreta de mostassa.
Tirar per sobre les clares ratllades i a sobre els rovells ratllats.
Acompanyar amb uns quants pinyons torrats en una paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada