diumenge, 5 de març del 2023

AMANIDA DE TALLARINES DE SÍPIA



Ingredients:

  • 2 sípies blanques (només el cos, sense tentacles), o 1 de gran
  • 12/15 gambes pelades (poden ser congelades)
  • 200 gr. de favetes en conserva (al natural o en oli)
  • Mescla d'enciams i escarola
  • 1 tomàquet d'amanir
  • OOVE, sal, pebre, vinagre de mòdena




Elaboració:

Agafar una safata i  col·locar els enciams, que serà la base. Tallar el tomàquet a daus i afegir-los a l'enciam. Amanir amb sal i oli.

La sípia l'haurem congelat prèviament, per poder fer les tallarines. Treure del congelador i amb un bon ganivet, tallar molt i molt fina , posar en un escorredor que quedi ben descongelat.

En una paella amb una mica d'oli, saltejar les tallerines de sípia i les gambetes, tot salpebrat.  Quan comenci a agafar color afegir les favetes. Saltejar a foc mig durant uns 10 minuts més, i abans de treure del foc afegir 1 cullerada de vinagre de mòdena. Remenar bé, deixar que quedi una mica tebi  i posar a sobre els enciams.


També hi podem afegir si volem uns crostonets de pa fregit per sobre.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada