- 2 sípies blanques (només el cos, sense tentacles), o 1 de gran
- 12/15 gambes pelades (poden ser congelades)
- 200 gr. de favetes en conserva (al natural o en oli)
- Mescla d'enciams i escarola
- 1 tomàquet d'amanir
- OOVE, sal, pebre, vinagre de mòdena
Elaboració:
Agafar una safata i col·locar els enciams, que serà la base. Tallar el tomàquet a daus i afegir-los a l'enciam. Amanir amb sal i oli.
La sípia l'haurem congelat prèviament, per poder fer les tallarines. Treure del congelador i amb un bon ganivet, tallar molt i molt fina , posar en un escorredor que quedi ben descongelat.
En una paella amb una mica d'oli, saltejar les tallerines de sípia i les gambetes, tot salpebrat. Quan comenci a agafar color afegir les favetes. Saltejar a foc mig durant uns 10 minuts més, i abans de treure del foc afegir 1 cullerada de vinagre de mòdena. Remenar bé, deixar que quedi una mica tebi i posar a sobre els enciams.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada