Ingredients:
- 200 gr. formatge crema (tipus philadelphia)
- 200 ml. nata liquida
- 5 cullerades de sucre
- 3 llimones
- 2 sobres de gelatina Royal de llimona
- 150 gr. de galetes maria
- 50 gr. mantega
Elaboració:
Esmicolar les galetes amb una picadora, que quedin ben picades. Afegir la mantega fosa i treballar que quedi una pasta. En un motlle de 20 cm. (desmuntable), folrar el fons amb la galeta, prement bé amb una cullera que quedi ben compacte. Posar uns 8-10 minuts al forn, i treure. Deixar refredar i si cal posar-ho a la nevera o al congelador mentre fem la mousse.
En un bol, posar el formatge crema, la nata i el sucre. Batre amb el minipimer fins que quedi ben fi.
Escalfar el suc de 2 llimones amb 1/2 got d'aigua i quan estigui ben calent, afegir 1 sobre de la gelatina, desfent-la ben bé.
Deixar refredar una mica i incorporar a la barreja que ja teníem , continuant batent, que quedi tot ben cremós.
Ja ho podem posar en el motlle a sobre de la galeta i cap a la nevera. Deixar refredar 1 h. mínim
Mentrestant, preparem l'altre sobre de gelatina (de fet no la farem servir tota). Escalfar 1/4 l d'aigua i quan bulli incorporar la gelatina, barrejant bé fins que es fongui tota. Afegir 1/4 l d'aigua freda. Deixar refredar i abocar amb molt de compte a sobre el pastís (millor sobre una cullera, per no fer malbé el pastís), formant una capa de 7 o 8 mil.límetres.
Abans de tirar-hi la gelatina , hi podem posar unes fulles de menta, unes rodelles de llimona confitada .... el que ens vingui de gust, i que quedi maco.
El podem envoltar amb plàstic d'acetat, així ens manté la forma i se'ns conserva millor.
Posar un altre cop a la nevera, millor el fem un dia per l'altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada