Ingredients:
- 4 botifarres
- 400 gr. de bolets variats (jo he posat rovellons i fredolics)
- 1 ceba gran
- 250 ml. de vi negre
- 250 ml de brou (de verdures, pollastre.....)
- 2 cullerades de vinagre de módena
- 1 cullerada de sucre morè
- OOVE, sal, romaní fresc, pebre negre
Elaboració:
Tallar les botifarres en 2 trossos.
En una cassola amb una mica d'oli, saltejar-les una mica i reservem.
Netegem els bolets i els tallem si són trossos molt grans.
Escalfem el forn a 190º
Tallar la ceba en juliana i sofregir-la en el mateix oli on hem marcat les botifarres. Quan hagin agafat una mica de color, hi tirem els bolets i una branqueta de romaní i ho saltem tot junt.
Afegim el sucre i el deixem fondre. Tirar el vinagre i deixar evaporar mig minut a foc mitjà-baix.
Hi tornem a afegir les botifarres i el vi negre. Salpebrem.
Deixar evaporar l'alcohol uns 5 minuts i afegim el brou (ens quedaran les botifarres mig cobertes). Coure uns minuts.
Treure la cassola del foc i posar-ho al forn durant uns 45 minuts, Ens anirà quedant espès, vigileu que no quedi sec. Un cop ho traiem del forn, comprovar que estigui bé de sal i ja ho tindrem a punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada