Ingredients:
- 1/2 kg, de meló de pell de gripau
- l llesques de pernil ibèric
- 50 ml. de nata per cuinar (de vaca o vegetal)
- Menta fresca.
- Sal, pebre negre i nou moscada
Elaboració:
Pelar i tallar a trossos el meló.
Posar-los al got de la batedora de braç, junt amb 2 fulles de menta, la nata, una mica de sal, una mica de pebre negre i nou moscada ratllada.
Batre-ho tot junt fins a aconseguir la textura que ens agradi.
Reservar-.ho a la nevera.
Traiem boles de meló (amb un estri especial o amb una cullereta) i reservar (1 per cada got).
Agafar les llesques de pernil i posar-les entre paper de forn, al forn a 180º fins que ens quedin torrades.
Posar en gots o copa la sopa de meló, a sobre hi posem una bola de meló, un brot de menta i un tros de cruixent de pernil.
Servir ben fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada