Ingredients:
- 2 Carbassons
- 1 paquet de pasta brisa
- 1 ceba mitjana
- 4 ous
- 2 grans d'all
- 150 gr. de formatge parmesà ratllat
- 1 gra d'all
- 2 cullerades de maizena
- OOVE, sal, pebre negre, nou moscada, unes fulles de menta fresca
Elaboració:
Tallem la ceba ben petita. La sofregim en una paella amb una mica d'oli, a foc baix.
Quan estigui toveta, afegim el carbassó tallat a rodelles fines i el gra d'all tallat petit.
Deixem que s'acabi de coure i retirem.
Batre els ous amb sal., pebre negre, un polsim de nou moscada ratllada i unes fulles de menta fresca tallada petita, remenar bé. Afegir la farina i el formatge ratllat i tornem a remenar bé.
Folrar el motlle que fem servir amb la pasta brisa (hi posem paper de forn o l'untem amb mantega perquè no se'ns enganxi) , doblegant els costats amunt perquè no se'ns escapi el farcit.
Hi posem la barreja del carbassó i a sobre la barreja dels ous.
Posem al forn que haurem escalfat prèviament a 190º, més o menys 45 minuts (depèn del forn, vigilar i treure quan estigui torrada i el farcit cuit).
Es pot servir fred o calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada