dissabte, 11 de juny del 2022

PASTÍS DE CARBASSÓ

 

Ingredients:


  • 2 Carbassons
  • 1 paquet de pasta brisa
  • 1 ceba mitjana
  • 4 ous
  • 2 grans d'all
  • 150 gr. de formatge parmesà ratllat
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de maizena
  • OOVE, sal, pebre negre, nou moscada, unes fulles de menta fresca



Elaboració:

Tallem la ceba ben petita. La sofregim en una paella amb una mica d'oli, a foc baix.
Quan estigui toveta, afegim el carbassó  tallat a rodelles fines i el gra d'all tallat petit. 
Deixem que s'acabi de coure i retirem.

Batre els ous amb sal., pebre negre, un polsim de nou moscada ratllada i unes fulles de menta fresca tallada petita, remenar bé. Afegir la farina i el formatge ratllat i tornem a remenar bé.

Folrar el motlle que fem servir amb la pasta brisa (hi posem paper de forn o l'untem amb mantega perquè no se'ns enganxi) , doblegant els costats amunt perquè no se'ns escapi el farcit.
Hi posem la barreja del carbassó i a sobre la barreja dels ous.

Posem al forn que haurem escalfat prèviament a 190º, més o menys 45 minuts (depèn del forn, vigilar i treure quan estigui torrada i el farcit cuit).

Es pot servir fred o calent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada