Ingredients:
- 4 carxofes del Prat
- 4 ous de guatlla
- sal
- sal en escates
- Oli d'oliva
- julivert
Elaboració:
Treure les fulles més dures de les carxofes, tallar la cua i escapçar les puntes. Deixar la part central més blanca (els cors)
Posar a bullir amb aigua amb una mica de sal.
Quan estiguin tendres, retirar i posar sobre paper absorbent perquè treguin l'aigua. Deixem refredar i comencem a obrir-les, fulla a fulla fins que ens quedi com una flor.
En una planxa amb una mica d'oli, les enrossirem una mica. Reservem.
Agafem una paella petita i hi fregim els ous de guatlla.
Emplatem: posem les carxofes amb una mica de sal en escates per sobre, els ous de guatlla ferrats, al costat i espolsem amb una mica de julivert picat.
betmatik
ResponEliminakralbet
betpark
tipobet
slot siteleri
kibris bahis siteleri
poker siteleri
bonus veren siteler
mobil ödeme bahis
CUJ
شركة تنظيف بالقطيف chX3XTc3sM
ResponEliminaشركة تسليك مجاري fbDEz6lNFs
ResponElimina