diumenge, 20 de novembre del 2022

CARPACCIO DE BACALLÀ

 

Ingredients:



  • 1 llom de bacallà dessalat
  • 2 tomàquets madurs
  • Oli d'oliva verge extra
  • sal
  • julivert




Elaboració:


Congelem el llom de bacallà durant unes 4 o  5 hores.
El traiem del congelador i  tallem làmines fines.. Deixem descongelar bé sobre paper de cuina.

Ratllem el tomàquet , retirant la pell i les llavors. Ho posem en una escorredora perquè ens  perdi l'aigua. (Jo ho he fet amb tomàquet en conserva casolana).

En una safata, fer un llit amb el tomàquet, salant lleugerament. Col·locar els trossos del bacallà per sobre i espolsar  amb  una mica de julivert molt picat i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.


*hi podem posar tàperes, olivada negra, olives, etc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada